Bestilling af økologiske juleænder, gæs, kalkuner og flæskestege 2022

Bestilling af økologiske juleænder, gæs, kalkuner og flæskestege 2022

Julebestilling af økologiske ænder, gæs, kalkuner og flæskestege mv.

Igen i år har Stengårdens Økologiske Gårdbutik et bredt udvalg af godt økologisk kød til julemaden. Meget af kødet har vi allerede nu i butikken på frost, så du kan købe det når det passer dig, men du kan også bestille, hvis du ikke har plads til at opbevare det hjemme indtil jul.

Ænder, gæs og kalkuner kommer fra den dejlige økologiske gård Gothenborg ved Silkeborg, hvor de har levet et udendørs liv indtil slagtningen i efteråret. Alle dyr er derfor dybfrosne og du skal beregne mindst 1 døgn til optøning. Læs mere om julefjerkræet på Gothenborgs hjemmeside www.gothenborg.dk.

Ænder 2,8 til 3,4 kg         180 kr/kg

Gæs 4,5 til 5,5 kg              195 kr/kg                     

Kalkuner  5-8 kg              150 kr/kg

Økologiske Flæskestege leveres fra  Slagtergården i Holbæk. Grisene er alle opvokset i Danmark og slagtet i deres nærområde.

Kamstege                      160 kr/kg

Ribbenstege                  145 kr/kg

Stegene kan leveres ferske hver uge(torsdag) eller bestilles til frost. Vi anbefaler at købe flæskestegen frossen, hvis I har plads i fryseren. Det giver mere ro omkring julemaden – og der er ingen kvalitetsforskel fra en fersk steg til en der ha været frossen et par måneder.
Du kan bestille i butikken, hvor du samtidig kan betale 200 kr. i depositum pr steg eller dyr. Eller du kan bestille ved at sende en mail til julemad@stengaardenoko.dk  og samtidig indbetale 200 kr pr. dyr eller steg til mobilepay 33031. Skriv  and, flæskesteg, gås eller kalkun i kommentarfeltet. Der kommer ingen bekræftelse på indbetalingen af depositum.
Absolut sidste chance for bestilling er mandag d. 12.  december – men bestil gerne så hurtigt som muligt, hvis du vil være sikker på at få det gode kød til jul.
Al bestilt kød skal være afhentet senest d. 22. december.

Vi  sælger igen i år økologiske juletræer på parkeringspladsen – fra lørdag d.26. november.

Derudover har vi selvfølgelig alt til den økologiske jul. Krydderier, chokolade, tørrede frugter, vin, grøntsager og æg.
Husk de nye åbningstider i butikken
Mandag til fredag kl. 11 -17
Lørdag kl. 10-16
Søndag kl. 11- 16

Relaterede historier