Bestilling af juleand, gås, kalkun og flæskestege

Bestilling af juleand, gås, kalkun og flæskestege

 

Julebestilling af økologiske ænder, gæs, kalkuner og flæskestege mv.

Igen i år har Stengårdens Økologiske Gårdbutik et bredt udvalg af godt økologisk kød til julemaden. Meget af kødet har vi allerede nu i butikken på frost, så du kan købe det når det passer dig, men du kan også bestille, hvis du ikke har plads til at opbevare det hjemme indtil jul.

Ænder, gæs og kalkuner kommer fra den dejlige økologiske gård Gothenborg ved Silkeborg, hvor de har levet et udendørs liv indtil slagtningen i efteråret. Alle dyr er derfor dybfrosne og du skal beregne mindst 1 døgn til optøning. Læs mere om julefjerkræet på Gothenborgs hjemmeside www.gothenborg.dk.

Ænder 2,8 til 3,6 kg                   165 kr/kg

Gæs 4,5 til 5,5 kg                       170 kr/kg                     

Kalkuner  5-8 kg                        150 kr/kg

Økologiske Flæskestege leveres fra  Slagtergården i Holbæk. Grisene er alle opvokset i Danmark og slagtet i deres nærområde.

Kamstege                      160 kr/kg

Ribbenstege                  145 kr/kg

Stegene kan leveres ferske hver uge(torsdag) eller bestilles til frost. Vi anbefaler at købe flæskestegen frossen, hvis I har plads i fryseren. Det giver mere ro omkring julemaden – og der er ingen kvalitetsforskel fra en fersk steg til en der ha været frossen et par måneder.
Du kan bestille i butikken, hvor du samtidig kan betale 200 kr. i depositum pr steg eller dyr. Eller du kan bestille ved at sende en mail til julemad@stengaardenoko.dk.linux99.curanetserver.dk  og samtidig indbetale 200 kr pr. dyr eller steg til mobilepay 33031. Skriv gerne and, flæskesteg, gås eller kalkun i kommentarfeltet.
Absolut sidste chance for bestilling er tirsdag d. 14. december – men bestil gerne så hurtigt som muligt, hvis du vil være sikker på at få det gode kød til jul.
Al bestilt kød skal være afhentet senest d. 22. december.

Spejderne vil igen i år hver weekend op til jul sælge økologiske juletræer på parkeringspladsen – første gang søndag d. 28. november.

Derudover har vi selvfølgelig alt til den økologiske jul. Krydderier, chokolade, tørrede frugter, vin, grøntsager og æg.

Relaterede historier