Julebestillinger

Julebestillinger

Julebestilling af økologiske ænder, gæs, kalkuner og flæskestege mv.

Igen i år har Stengårdens Økologiske Gårdbutik et bredt udvalg af godt økologisk kød til julemaden. Meget af kødet er på frost, så du kan købe det når det passer dig, men du kan også bestille, hvis du ikke har plads til at opbevare det hjemme indtil jul.

Du kan bestille i butikken, hvor du samtidig kan betale 200 kr. i depositum pr steg eller dyr. Eller du kan bestille ved at sende en mail til julemad@stengaardenoko.dk.linux99.curanetserver.dk  Og samtidig indbetale 200 kr pr. dyr eller steg til mobile pay 33031. Skriv gerne and, flæskesteg, gås eller kalkun i kommentarfeltet.

Ænder, gæs og kalkuner kommer fra den dejlige økologiske gård Gothenborg ved Silkeborg, hvor de har levet et udendørs liv indtil slagtningen i slutningen af oktober. Alle dyr er derfor dybfrosne og du skal beregne mindst 1 døgn til optøning. Læs mere om julefjerkræet på Gothenborgs hjemmeside www.gothenborg.dk.

Ænder 2,8 til 3,6 kg                        160 kr/kg

Gæs 4, 5 til 5,5 kg                            165 kr/kg                     

Kalkuner  5-10 kg                           135 kr/kg

Økologiske Flæskestege leveres fra Kødsnedkeren i Ørby eller fra Slagtergården i Holbæk. Grisene er alle opvokset på Sjælland og slagtet i deres nærområde.

Kamstege                                            155 kr/kg

Ribbenstege                                       135 kr/kg

Stegene kan leveres ferske hver uge(torsdag) eller bestilles til frost. Vi anbefaler at købe flæskestegen frossen, hvis I har plads i fryseren. Det giver mere ro omkring julemaden – og der er ingen kvalitetsforskel fra en fersk steg til en der ha været frossen et par måneder.

Spejderne vil igen i år sælge økologiske juletræer på parkeringspladsen i fra søndag d. 1. december

Derudover har vi selvfølgelig alt til den økologiske jul. Krydderier, chokolade, tørrede frugter, vin grønsager og æg.

Relaterede historier